Om C. Rønholt

Et vognmandsfirma med mange års erfaring

C. RØNHOLT, vi er en lille virksomhed med personlighed, service i højsædet, stor erfaring og sætter en høj energi i alle opgaver.

Vi behandler alle vores kunder personligt, og tager en snak omkring den specifikke opgave, der er ingen opgaver der er for store eller for små, vi kan løse alt sammen.
Sammen med vores personlighed i alle opgaver gør at vi yder en høj service overfor vores kunder, vi gør en stor indsat for at vores kunder skal være glade og tilfredse med deres valg, af os som deres vognmandsfirma.
Vi er en lille virksomhed der startede for lidt over 2 år siden, dog har vi mere end 15 års erfaring inden for branchen. Derfor ved vi, hvad vi laver, og vi får kun mere erfaring med tiden.

Vi har et sort udvalg af maskiner og lastbiler, derfor er I velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller har brug for en løsning i sammenråd med os

Vi tilbyder

Vi har forskellige kraner, maskinetransport, lastbiler og diverse containere.

Vi har forskellige kraner op til 50 tons meter med flyjig spil med en rækkevide op til 28 meter, og kan tilbyde en lang række opgaver ved hjælp fra disse. 
 
Vi har maskinetransport fra 0 - 50 tons med udtræk og optræk, hjælp til både store og små opgaver. 

Vi har forskellige containere til udlejning

C. Rønholt Kran- og Maskintransport - Svendborgvej 34, 5853 Ørbæk
+45 4082 2276 - kontakt@cronholt.dk - CVR: 36022736