Kranbil til transport af jord, grus, sten og andet materiale

Har du brug for en kranbil til transport, og leder du efter et firma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til den helt rette virksomhed. 

Hos C. Rønholt Kran- og Maskintransport tilbyder vi krantransport for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i Svendborg, Odense og på hele det øvrige Fyn.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for krankørsel, og vi tager altid ansvar for enhver opgave. Samtidig lægger vi vægt på at have en god kommunikation med vores kunder under hele processen lige fra start til slut, så vi kan være sikre på, at du får en god oplevelse, når du benytter dig af vores kranservice.

Vi har en kranbil med lang rækkevidde

Vi tilbyder sikker transport med kranbil til transport af grus, sten, jord samt genknusmaterialer. Vi kan tilbyde lige præcis den transportløsning, som passer til dig og dit transportbehov.

​​

Vores kraner har en lang rækkevidde, og de kan blandt andet bruges til hejsning og kørsel af for eksempel:

  • Container
  • Maskiner
  • Fabriksflytninger
  • Levering af byggematerialer

Kontakt os og få et tilbud på den kranservice du har behov for

Har du en specifik opgave, der involverer en kranvogn eller en mobilkran? Så står vi hos C. Rønholt Kran- og Maskintransport klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder altid gode priser uanset opgavetypen, og vi beregner også gerne en skarp pris til dig på lige netop din opgave.

Ønsker du at modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud på transport med vores kranbil? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 82 22 76 eller e-mail kontakt@cronholt.dk.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg C. Rønholt​ på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om os

Vi har mere end 15 års erfaring inden for branchen. Derfor ved vi, hvad vi laver, og vi får kun mere erfaring med tiden.

Vi har et sort udvalg af maskiner og lastbiler.

Kontakt os direkte!

Du er også velkommen til at sende os en mail via.: Kontakt@cronholt.dk​

C. Rønholt Kran- og Maskintransport
Svendborgvej 34,5853 Ørbæk