Maskintransport og blokvognstransport​

Skal du have flyttet noget tungt? Så gør vi det let! C. Rønholt Kran- og Maskintransport har mange års erfaring med maskintransport og baksning af maskiner i alle størrelser. Vi kører ud til kunder i Svendborg, Odense og på hele Fyn.

Vi håndterer både kørende maskiner som gravemaskiner og andet entreprenørmateriel samt industrimaskiner. Disse maskiner kræver erfaring at håndtere – og det har vi! Vores dygtige medarbejdere har desuden forudsætningerne og udstyret til at hjælpe med både montage og demontage af tunge maskiner. Er det en overdimensioneret transport eller en særtransport, du har brug for, kan vi ofte også tilbyde vores service. I den forbindelse sørger vi også for en følgebil.

Kan emnet ikke overholde de lovmæssige mål, som der er til den slags transport, så forsøger vi på alle måder at finde en løsning, der kan gøre os i stand til at udføre opgaven samt indhente eventuelle særtilladelser.​

Blokvognstransport til virksomheder

Har din virksomhed brug for transport af blokvogn til en billig pris, så ring til C. Rønholt Kran- og Maskintransport. Vi har mange års erfaring inden for transport af diverse selvkørende maskiner.

Hos os er vi meget fleksible, og vi kan derfor tilbyde præcis den blokvognstransport, du har brug for. Her er et udpluk af de maskiner, vi kan transportere.

  • Entreprenørmaskiner (fx gravemaskine, dozer og gummiged)
  • Landbrugsmaskiner (fx traktor, mejetærsker og landbrugsvogne)
  • Genbrugsmaskiner (fx knuseranlæg og sorteringsanlæg)
  • Skovmaskiner (fx fældebunkelægger, udkører, flisehugger og skovningsmaskiner)
  • Truck og containertruck
  • Lifte

Hør mere om maskintransport og blokvognstransport

Hvis du vil høre mere om vores arbejdsopgaver, maskiner, følgebiler og priser, så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 40 82 22 76 eller skrive en e-mail til kontakt@cronholt.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med kranbilmaskintransport eller vognmandsarbejde. Så kontakt os for at høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg C. Rønholt​ på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om os

Vi har mere end 15 års erfaring inden for branchen. Derfor ved vi, hvad vi laver, og vi får kun mere erfaring med tiden.

Vi har et sort udvalg af maskiner og lastbiler.

Kontakt os direkte!

Du er også velkommen til at sende os en mail via.: Kontakt@cronholt.dk​

C. Rønholt Kran- og Maskintransport
Svendborgvej 34,5853 Ørbæk